دیدار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۳۰
TVETA

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان در افغانستان و هیأت همراه‌اش دیدار و گفت‌وگو نمود.

هردوطرف در این نشست درباره موضوعات مختلف و زمینه‌سازی فرصت‌های آموزشی و شغلی برای مهاجرین برگشته، بحث‌وتبادل نظر نمودند.

در آغاز این مجلس محترم مولوی شهامت ضمن خوش‌آمد گویی به این هیأت، پیرامون اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و اهداف آن توضیحات لازم داد.

رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که فقرزدائی و تربیه نیروی ماهر برای بازار کار از اهداف اساسی این اداره می‌باشد.

ایشان همچنین توضیح داد که تعلیمات تخنیکی و مسلکی کلید خودکفایی برای افغانستان است و تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای کاهش فقر و اشتغال‌زایی نقش اساسی دارد.

الحاج مولوی شهامت در ادامه صحبت‌هایش گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از لحاظ کمی و کیفی در تناسب با سال‌های قبل در وضعیت بهتری قرار دارد.

وی از آماده‌سازی نصاب آموزشی مطابق نیاز بازار کار نیز یادآوری نمود و علاوه کرد که درحال حاضر 387 مرکز آموزش تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور فعال هستند.

رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین گفت که برای اولین بار درکشور رشته‌های «سی‌ان‌سی و پی‌ال‌سی» ازسوی این اداره ایجاد گردیده.

قابل ذکر است که این رشته‌ها زمینه کار خوب، مهارت‌های تخنیکی پیشرفته و فرصت رشد در صنایع مدرن را برای جوانان فراهم می‌کنند و نقش مهمی در پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور دارند.

همچنین دربخشی از این نشست، ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره برنامه‌ها، اهداف و دست‌آوردهای این اداره پرزنتیشن ارایه کرد.

در ادامه مجلس، محترم عرفات جمال رئیس کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (یو‌ان‌اچ‌سی‌آر) از پیشرفت‌ها و دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی نمود.

وی گفت درحال حاضر این نهاد بیشتر با مهاجرین برگشته از پاکستان و ایران کار می‌کند و تلاش دارد تا از طریق تطبیق برنامه‌های مختلف در راستای بهبود وضعیت زنده‌گی مهاجران برگشته، کمک نماید.

آقای عرفات همچنین توضیح داد که «(یو‌ان‌اچ‌سی‌آر)» آماده است تا در ساحات کاری مشترک با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری داشته باشد.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این جلسه مطرح گردید و هردوطرف بر ایجاد یک کانال ارتباطی و فراهم‌سازی زمینه همکاری‌های مشترک تأکید کردند.

این درحالی است که تاکنون صدها نفر از مهاجرین برگشته و همچنین محبوسین، از برنامه‌های مختلف آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سراسر کشور فارغ گردیده‌اند.

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو په مرکزونو کې د اصلاحي او تربیوي پروګرامونو لړۍ دوام لري

د درې ورځنیو اصلاحي او تربیوي پروګرامونو په دوام کې، د فکري تنویر ادارې د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې د دعوت او ارشاد ریاست په همکارۍ، د افغان ټکنالوژۍ انستیتیوت د زده‌کوونکو او. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

د ځانګړو زده‌کړو د استادانو د ظرفیت لوړونې ۲۰ ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېد

د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې د ځانګړو زده‌کړو د ښوونیزو مرکزونو د استادانو د ظرفیت لوړونې ۲۰ ورځنی روزنیز ورکشاپ، د افغانستان لپاره د ناروې کمېټې په همکارۍ، پای ته ورسېد. دا پروګرام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

د «اسلامیک ریلیف» مؤسسې له مسئول سره د همغږۍ ناسته ترسره شوه

د ننګرهار ولایت د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو آمریت د همغږۍ د پیاوړتیا او د ګډو همکاریو د پراختیا په موخه د «اسلامیک ریلیف» مؤسسې له مسئول سره ناسته ترسره کړه. په دې ناسته کې دواړو لورو د. . .

BACK TO NEWS