کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۹:۱۱
TVETA

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک را برگزار نمود.

در این کنفرانس که در تالار مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده‌بود، مؤسسات و نهادهای مختلف داخلی و بین‌المللی اشتراک داشتند. آمریت‌های تخنیکی ولایت نیز ازطریق آنلاین به این کنفرانس وصل بوده‌اند.

این نشست به هدف جذب و جلب دونرها و تقویت همکاری‌های آنان با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده است.

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک جزئیات و بخش‌های مختلف پلان استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را برای اشتراک‌کننده‌گان توضیح داد.

چگونگی همکاری‌های نهادها و سکتور خصوصی یکی از مفاد اصلی در پلان استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده است که ازسوی ریاست پلان طی پرزنتیشنی ارایه شد.

پیش از این کنفرانسی تحت نام «مهارت و مسلک» ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده بود که در بخشی از آن، نهادها و موسسات تفاهم‌نامه‌های همکاری با این اداره نیز به امضاء رسانیده‌اند.

در کنفرانس تعقیبی و تقویتی بیشتر روی چگونگی عملی‌سازی همکاری‌های نهادهای همکار با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث شد و اعضای اشتراک‌کننده در این نشست درباره تقویت همکاری‌های مشترک با این اداره و عده همکاری نمودند.

در پایان برنامه امروز برای شماری از مؤسسات، ادارات و نهادهای داخلی و بین‌المللی به پاس خدمات ارزشمند و همکاری‌های دوامدارشان با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، لوح سپاس و تندیس نیز اهداء گردید.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

د تخنیکي زده‌کړو د ولایتي مسئولینو د صلاحیتونو ټاکنه او سپارنه

د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو د زونونو او ولایتونو د تخنیکي آمریتونو د صلاحیتونو او مسئولیتونو د ټاکنې او سپارنې د څرنګوالي په پار د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې د رهبرۍ غونډه ترسره شوه.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې اکاډمیک بورډ ناسته ترسره کړه

د تخنیکي او مسلکي زده‌کړو ادارې اکاډمیک بورډ د دې ادارې د اکاډمیکو برخو د ستونزو او ننګونو د ارزونې او حل په موخه ناسته ترسره کړه. په دې ناسته کې د اکاډمیک بورډ د پخوانیو غونډو پرېکړې. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۳:۳۳
Background image

د لغمان د مرکز کثیرالرشتوي انسټیټوټ د زده‌کوونکو فراغت مراسم ترسره شول

د لغمان ولایت د مرکز کثیرالرشتوي انسټیټوټ ۱۷۵ تنه زده‌کوونکي د نېټورک، ډیټابېس، اګرانومي، ودانیو او برېښنا رسونې له څانګو فارغ شول. د پروګرام په پیل کې د انسټیټوټ آمر، قاري محمد اکرم. . .

BACK TO NEWS