نشست هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با بزرگان ولسوالی کشک رباط سنگی

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۵:۳۶
نشست هیأت

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت و هیأت همراه‌اش در ولایت هرات با بزرگان محلی کشک رباط سنگی این ولایت نشست برگزار کردند.

این نشست به هدف مشورت درباره ایجاد یک مرکز آموزشی در ولسوالی کشک رباط سنگی ولایت هرات با حضور مقامت محلی برگزار شد و درآن روی چگونگی ایجاد این مرکز بحث گردید.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشاره به وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این ولسوالی گفت که ایجاد یک باب انستیتوت در ولسوالی کشک رباط سنگی ولایت هرات ضروری است.

ازسوی هم، بزرگان محل ضمن قدردانی از تصمیم رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای ایجاد انستیتوت؛ درباره فراهم‌سازی زمین و مکان مناسب برای ایجاد انستیتوت نیز تعهد کردند.

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی شهامت سرپرست این اداره، برای بررسی  وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایات سفر کرده اند.

هدف از این سفر، دریافت راه‌حل برای مشکلات و همچنین رسیدگی به نیازهای مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات عنوان شده‌است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

کشت و زرع نبات «هیل» برای اولین بار ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بامیان برای اولین بار در کشور، روند کشت و زرع نبات «هیل» را به شکل آزمایشی راه‌اندازی نمود. در این مرکز آموزشی، چگونگی کشت و زرع این نبات به دانش‌آموزان به. . .

BACK TO NEWS