محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز (محمود راقی) ولایت کاپیسا در مورد چگونگی دواپاشی نباتات آموزش دیدند

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۴۰

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز (محمود راقی) ولایت کاپیسا در چهارچوب دورس عملی مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طی یک سیر علمی پیرامون چگونگی دواپاشی نباتات به شکل عملی آموزش دیدند.

در جریان این سیر عملی استاد رهنما برای محصلین در مورد طریقه دواپاشی نباتات و ادویه جات نباتی از جمله شپشک نباتی به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

در ادامه درس محصلین نیز سوالات و پرسش های شان را در زمینه با استاد رهنما شریک ساختند که از سوی استاد به سوالات شان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۴۸
Background image

پایان ورکشاپ مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی معاونیت انجنیری

ورکشاپ سه‌روزه «مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی» که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در تالار انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به پایان رسید. در مراسم اختتامیه این. . .

BACK TO NEWS