آموزش ترمیم ترانسفارمر برای دانش‌آموز لیسه تخنیکی لغمان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۲

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در جریان دروس عمی درباره چگونگی ترمیم ترانسفارمر و وظیفه آن به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رشته برق جزئیات و بخش‌های مختلف ترانسفارمر را برای دانش‌آموزان به شکل عملی توضیحات داد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

این درحالی است که هم اکنون بخش زیادی از فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بازار صاحب کار هستند. آنان می‌گویند که آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نقش اساسی در خصوص کاریابی برای فارغان دارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

افتتاح سیمینار آگاهی‌دهی و تبیین‌سازی صلاحیت‌ها و مسئولیت‌ها در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار پنج‌روزه‌ای را تحت عنوان «آگاهی‌دهی و تبیین‌سازی صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های روسای زون‌ها و آمرین ولایات» در مقر این اداره افتتاح کرد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۹:۳۲
Background image

آغاز سیمینار آموزشی برای مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای رؤسای زون‌ها و آمریت‌های تخنیکی ولایات، سیمینار آموزشی برگزار نمود. این برنامه برای پنج روز ادامه خواهد داشت که در آن روی تفکیک. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۴
Background image

سخنرانی معین مالی وزارت مهاجرین در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی

شیخ کلیم‌الرحمن فانی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره صفات «شفقت و مهربانی» خداوند متعال به صورت مفصل سخنرانی کرد.. . .

BACK TO NEWS