ادامه آموزش مهارت‌های اداری برای کارمندان تازه‌تقرر در ولایت کندهار

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۸ - ۱۰:۱۲
کندهار

به ادامه برنامه های آموزشی اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی در کندهار، این‌بار کارمندان تازه‌تقرر مقام ولایت کندهار از سوی آمریت تعلیمات تخنکی و مسلکی این ولایت آموزش می‌بینند.

در این دوره آموزشی، مهارت‌های اداری، کمپیوتر و زبان انگلیسی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی  برای مجاهدین ا.ا.ا در کندهار، آموزش داده می‌شود.

مفتی میرزامحمد زاهد رییس منابع بشری کندهار، این ورکشاپ آموزشی را برای مجاهدین ا.ا.ا بسیار مهم خواند و از تلاش‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای بلندبردن ظرفیت کارمندان تازه‌تقرر در این ولایت، ستایش کرد.

همچنین مفتی حکیم الله صابر یک‌تن از کارمندان تازه‌تقرر گفت: «این ورکشاپ آموزشی فرصت بسیار خوبی برای یادگیری مهارت‌های اداری و کمپیوتر است و من از برگزاری این برنامه بسیار خوشحال استم

پیش ازی این، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایات برای مجاهدین ا.ا.ا ورکشاپ های آموزشی برگزار کرده‌است و این روند در سایر ولایات نیز ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS