برگزاری نشست رهبری با ریاست پلان و هماهنگی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۱:۹
TVETA

محتر الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست و معاونین محترم اداره ملی تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با کارمندان ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک این اداره دیدار و گفت‌وگو نمودند.

محور این نشست، دریافت راه‌حل برای مشکلات و چالش‌ها در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده است.

در این جلسه، مسئولین و کارمندان ریاست پلان و هماهنگی استراتیژِیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فعالیت‌ها، دست‌آوردها و مشکلات شان را با رهبری این اداره شریک ساختند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این مجلس تصریح نمود که هدف از دیدار رهبری این اداره با کارمندان، بهبود امور است تا از ظرفیت‌های موجود به گونه درست و مؤثر استفاده گردد.

ایشان ضمن تقدیر از فعالیت‌های کارمندان ریاست و پلان هماهنگی استراتیژیک، در راستای بعضی از موضوعات به آنان هدایات لازم نیز صادر کرد.

قرار است این نشست‌ها با سایر بخش‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز انجام شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۴۸
Background image

پایان ورکشاپ مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی معاونیت انجنیری

ورکشاپ سه‌روزه «مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی» که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در تالار انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به پایان رسید. در مراسم اختتامیه این. . .

BACK TO NEWS