جلسه هیأت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۲۴ - ۱۳:۰
رهبری

جلسه هیأت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور معاونین و رییسان این اداره برگزار شد.

در آغاز این جلسه، فیصله نشست قبلی هیأت رهبری بررسی شد و ریاست‌هایی که توظیف شده بودند، از چگونگی اجراآت آن گزارش ارایه کردند.

مفتی سید محسن سادات، رییس خدمات و املاک درباره‌ی موجودی اجناس اداره که از فیصله‌های قبلی نشست بود، صحبت کرد و گفت که این فیصله به گونه کامل اجرا و گزارش آن به رهبری شریک شده است.

در ادامه درباره‌ی تنظیم جلسه‌های رهبری اداره و معاونیت‌ها بحث شد و در این زمینه فیصله لازم اتخاذ شد.

در این جلسه مشکل استادان شامل بورسیه که به‌گونه آنلاین در صنوف درسی اشتراک کرده و حالا در مرحله نهایی لازم است که حضوری اشتراک کنند؛ اما با چالش ویزا مواجه شده، نیز ارایه شد.

 در این زمینه مطابق فیصله جلسه، ریاست پلان موظف شد تا موضوع اخذ ویزا را با وزارت خارجه در میان بگذارد و  همچنین ریاست امور متعلمین و محصلین مکلفیت‌های درسی استادان شامل بورسیه را بررسی کند.

در آخر جلسه آمریت احصائیه و تکنالوژی معلوماتی رهمنود استفاده بهینه از انترنت اداره را ارایه کرد و درباره‌ی مزیت‌های آن صحبت نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS