جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۱ - ۱۳:۳۲
رهبری

جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی مسوده پلان عملیاتی مبارزه با فساد این اداره برگزار شد.

در این جلسه مفتی فضل الرحمان فاضل و مولوی غلام سعید احساس، معاونین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، رییسان و آمرین این اداره حضور داشتند.

در ابتدا روح الله شفیق، آمر پالیسی استراتیژیک مسوده پلان عملیاتی مبارزه با فساد اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را ارایه کرد و درباره‌ی اهداف این پلان توضیحات داد.

حاضرین جلسه نظریات و پیشنهادات‌شان را درباره‌ی بخش‌هایی که نیاز به تعدیل و انکشاف دارد، ارایه کردند و جلسه با اتخاذ تصامیم لازم پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۱:۱
Background image

تأکید بر ارزش بندگی در نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه نشست‌های اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مفتی سید حسیب‌الله سادات پیرامون ارزش، جایگاه و فضیلت‌های بندگی در اسلام به گونه مفصل صحبت نمود. وی در سخنان خویش بیان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS