گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس موسسه روپانی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۵:۲۶
tveta

محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با آقای محبت علی، رئیس موسسه روپانی در افغانستان دیدار و گفت‌گو کرد.

در این نشست، دوطرف درباره چگونگی همکاری‌های مشترک و حمایت از تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث  نمودند.

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست امروز با مسئولان موسسه روپانی درباره اهداف و برنامه‌های این اداره توضیحات داد.

محترم مولوی شهامت افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دو سال اخیر دست‌آوردهای خوبی داشته است. ایشان از بازنگری نصاب، برگزاری برنامه‌های کوتاه‌مدت حرفوی، و چاپ وتوزیع کتب درسی به عنوان دست‌آوردهای عمده یاد کرد.

در ادامه این دیدار، رئیس موسسه روپانی در افغانستان نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در راستای پیشرفت و خودکفایی اقتصادی مهم خواند.

آقای محبت علی خان همچنین از همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با موسسه روپانی اظهار قدردانی نمود و بر ادامه و گسترش همکاری‌ها نیز تأکید نمود.

در پایان این جلسه، دوطرف بر استفاده مشترک از منابع برای خدمت به مردم افغانستان نیز توافق کردند.

پیشتر موسسه روپانی «روپانی فوندیشن»در بخش آموزش‌های حرفوی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS