معاون امور اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی با آمرین مراکز تخنیکی شهر کابل دیدار کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۳/۳۰ - ۱۴:۵۰
د مرکز له امرینو سره ناسته

استاد نورمحمد عزیزي معاون امور اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی با آمرین انستیتوت‌های تخنیکی شهر کابل دیدار کرد.هدف از برگزاری این نشست، جستجوی راه‌حل های عملی به مشکلات مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

هم‌چنین در این نشست سید عباس ایوبی؛ رییس امور متعلمین ومحصلین و لعل پادشاه فقیرزاده؛ رییس نظارت وارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی حضور داشتند.

در این نشست آمرین مراکز تخنیکی شهر کابل، مشکلات و چالش‌ها را با معاون امور اکادمیک شریک ساختند. آنان کمبود مواد خام، کمپیوتر، قرطاسیه، لابراتوار، آب، کمبود استاد و هم‌چنان پرداخت حق‌الزحمه استادان را از مشکلات عمده عنوان کردند.

استاد نور محمد عزیزی معاون امور اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ به آمرین مراکز تخنیکی این اداره اطمینان داد که به تمام مشکلات در این زمینه رسیده‌گی خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۲۰
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۶:۲۴
Background image

پایان سمینار کاریابی و مشوره‌دهی شغلی محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندز

سیمینار آموزشی پنج روزه « مهارت کاریابی و مشوره‌دهی شغلی» که برای محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز برگزار گردیده بود، پایان یافت. به گفته مسولان در آمریت تخنیکی ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴۱
Background image

تهیه و پروسس پنیر از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری پکتیا

محصلین رشته زراعت انستیتوت زراعت و وترنری ولایت پکتیا طی یک جلسه درسی پیرامون چگونگی تهیه و پروسس پنیر آموزش دیدند. استاد رهنما در این جلسه درسی آنان درباره اهمیت پنیر و تولید انواع. . .

BACK TO NEWS