ساخت ادویه جات زراعتی برای دهقانان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۱ - ۱۰:۸

اساتید انستیتوت تخنیکی تخار در یک اقدام، ادویه جات زراعتی تولید و برای دهاقین ولایت تخار توزیح نمودند.

این ادویه جات شامل«روغن زمستانی و بوردو میکسچر» میشود که توسط یکی از اساتید انستیتوت تخنیکی تخار تولید گردیده است.

به گفته مسولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تخار این اساتید تلاش دارند تا توزیح و پخش این ادویه جات را در سراسر ولسوالی فرخار گسترش دهند تا دهاقین بتوانند از آفات زراعتی در کشت زار های شان جلوگیری نمیاند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۸
Background image

آموزش عملی اتصال فوتوسیل در مدار برقی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی دره نور ولایت میدان وردگ دریک جلسه درسی عملی، درباره «اتصال فوتوسل در مدار برقی» آموزش دیدند. در این برنامه آموزشی، موضوع فوتوسل که پیش‌تر به‌صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

BACK TO NEWS