دیدار و گفت‌وگوی مولوی غلام سعید احساس با معاون والی ولایت فراه

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۹ - ۹:۲۵
TVETA

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و هیأت همراه‌اش در ولایت فراه با مولوی عبدالکریم جهادیار معاون والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

محترم مولوی احساس دردیدار با معاون والی ولایت فراه مشکلات و چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت را با ایشان شریک ساخت.

او درباره اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی نیز به گونه مختصر صحبت نمود و افزود که هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طی یکسال از تمامی مراکز آموزشی این اداره در ولایات و ولسوالی های مختلف کشور نظارت کرده است.

معاون امور تخنیکی همچنین درباره چگونگی آموزش مجاهدین درولایت فراه توضیح داد و گفت که طرح آموزش مجاهدین از ۱۸ ماه بدینسو در حال عملی شدن است و این طرح یک چانس طلایی برای مجاهدین است تا بتوانند به آموزش هایشان ادامه دهند.

در این نشست سایر موضوعات مربوط نیز مطرح گردید و معاون والی ولایت فراه ضمن حمایت از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی علاوه کرد که به مشکلات و چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی در این ولایت رسیدگی می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS