تفاهم‌نامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و نهادهای خصوصی

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۵:۸
TVETA

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی در مرکز رسانه‌های حکومت با بیست نهاد خصوصی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد.

به اساس این تفاهم‌نامه‌ها، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در همکاری با موسسات برنامه‌های حرفوی خود را در ولایات کندهار، هلمند، دایکندی، بامیان و خوست گسترش می‌دهد.

هدف از امضای تفاهم‌نامه همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مؤسسات، تأمین مصئونیت غذایی برای خانواده‌ها، انکشاف اقتصاد محلی و ایجاد فرصت‌های پایدار شغلی عنوان شده است.

محترم مفتی فضل الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، گفت که فقر زدایی و تربیه نیروی ماهر کار از اهداف اساس این اداره است.

ایشان تصریح نمود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ازطریق راه‌اندازی برنامه‌های مختلف از جمله برنامه‌های کوتاه‌مدت حرفوی، تلاش می‌نماید تا گراف اشتغال‌زایی در کشور افزایش و از این طریق فقر کاهش پیدا کند.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی این تفاهم‌نامه ها به دونیم میلیون دالر می‌رسید که ازسوی سازمان‌ها و نهادهای همکار در افغانستان تمویل می‌گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۹:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی

دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی زراعت زرنج ولایت نیمروز دریک جلسه درسی درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی مرغ آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه درباره چگونگی تنظیم تخم‌ها و عملکر ماشین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۹:۲۳
Background image

تهیه آچار سبزی در انستیتوت زراعت و وترنری ننگرها

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری ولایت ننگرهار با استفاده از سبزیجات مختلف‌النوع آچار تهیه نمودند. مسئولان در انستیتوت زراعت و وترنری ننگرهار می‌گویند که هدف از تهیه آچار در این مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

BACK TO NEWS