برگزاری نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۱

نشست اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک کارمندان این اداره و سخنرانی شیخ عبدالمالک ابو وثیق برگزار گردید.

محترم شیخ عبدالمالک در این جلسه درسی پیرامون اخلاق و حسن نیت در زندگی روزمره و اتحاد مسلمانان صحبت نمود.

ایشان گفت که اخلاق و حسن نیت عبادت را ارزشمند می‌سازد، و تمام زندگی فرد را نورانی، با برکت و مورد رضایت خداوند می‌گرداند.

شیخ ابو وثیق همچنان از اشتراک کننده گان این برنامه آموزشی خواست، که در انجام دادن امور روزمره شان صادق باشند و با اخلاق نیکو و پسندیده با دیگران رفتار نمایند.

ریاست ارشاد و دعوت روزهای شنبه برنامه اصلاحی برگزار می‌نماید که در آن روی موضوعات مهم صحبت می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۴۰
Background image

ادامه دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ وضعیت شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز برنامه کوتاه‌مدت حرفوی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی کندز

برنامه سه ماهه حرفوی در بخش ترمیم موبایل و خیاطی از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مسئولان محلی، علماء حضور داشتند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴
Background image

سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت. آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از. . .

BACK TO NEWS