برگزاری مراسم جشن فارغان مجاهدین و کارمندان تازه‌تقرر بلخ

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - ۱۲:۲۹
tveta

مراسم فراغت 40 تن از مجاهدین و کارمندان تازه تقرر در ولایت بلخ ازسوی آمریت تخنیکی این ولایت برگزار شد.

این برنامه حدود دوماه پیش ازسوی مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افتتاح گردیده بود که مجاهدین و کارمندان تازه تقرر در بخش‌های کمپیوتر، انگلیسی و مدیریت آموزش دیدند.

محترم مولوی شهامت هنگام افتتاح این برنامه در ولایت بلخ گفت بود که یکی از آرزوی هایش در دوران جهاد، زمینه‌سازی آموزش برای مجاهدین بوده‌است.

مقامات محلی ولایت بلخ هنگام سخنرانی در مراسم جشن فراغت این کارمندان، از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش کردندند.

همچنین کارمندان و مجاهدین اشتراک کننده در این برنامه آموزشی نیز گفتند که برگزاری چنین برنامه‌ها برای ارتقای ظرفیت مجاهدین بسیار سودمند است.

در همین حال، مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ تعهد کردند که برنامه آموزش مجاهدین و کارمندان تازه تقرر در این ولایت ادامه خواهد اشت.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طرح آموزش مجاهدین را نیز تدوین نموده و هم‌اکنون در شماری از ولایات در حال اجرا است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS