اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با شرکت انکشاف ملی افغانستان نشست برگزار کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
TVETA

مسولان ریاست های تحقیق و نو‌آوری و همچنین پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور گسترش هماهنگی ها با هیأتی از شرکت انکشاف ملی افغانستان دیدار و گفتگو نمودند.

دو طرف در این نشست روی موضوعات مختلف از جمله دریافت استندر های شغلی رشته ها مطابق نیاز بازار کار، چگونگی ارایه آموزش های ترکیبی «استادشاگردی» و زمینه سازی برای آموزش های عملی محصلین بحث کردند.

در ادامه مسولان شرکت انکشاف ملی افغانستان از فعالیت های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بخش ارایه آموزش های تخنیکی ستایش نموده افزودند که آنان آماده هستند تا در بخش های مختلف تخنیکی این اداره را همکاری نمایند.

همچنین در پایان این نشست هردوجانب بر امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک تأکید کردند و فیصله شد تا کمیته مشترک تخنیکی از هردونهاد ایجاد گردد و روی چگونگی نهایی سازی مواد تفاهم نامه کار نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز برنامه کوتاه‌مدت حرفوی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی کندز

برنامه سه ماهه حرفوی در بخش ترمیم موبایل و خیاطی از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مسئولان محلی، علماء حضور داشتند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴
Background image

سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت. آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۰:۹
Background image

بررسی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار ازسوی معاون امور مالی و اداری

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیأتی از این اداره به ولایت مشرقی سفر کرده‌است. ایشان در ادامه دیدارهایش از مراکز تعلیمات تخنیکی و. . .

BACK TO NEWS