زنگ آغاز دروس مراکز آموزشی تعليمات تخنیکی و مسلکی نواخته شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۳ - ۱۳:۵۰
tveta99

زنگ آغاز دروس مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسمی با حضور رهبری این اداره نواخته شد.

این مراسم امروز در انستـیتوت ملی اداره و حسابداری (نیما) در کابل برگزار شد.

محترم نورمحمد عزیزی، معین امور اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این مراسم با تأکید بر اهمیت علم و دانش گفت با گشایش یک مکتب، دروازه یک زندان بسته می‌شود‌.

آقای عزیزی افزود که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای ارایه خدمات آموزشی با کیفیت، متوجه مشکلات استادان و محصلین است و برای رفع آن در اسرع وقت اقدام خواهد کرد.

در ادامه محترم مفتی فضل‌الرحمان فاضل، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز با اشاره به جایگاه دانش گفت که «خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید، آیا برابر اند، کسی می‌دانند و کسانیکه نمی دانند».

آقای فاضل با تأکید بر مسئولیت‌پذیری از استادان مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواست که برای آموزش فرزندان کشور از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

او گفت: «ما باید مسئولیت خویش را بخاطر این وطن داغدیده اداء نمایم؛ زیرا این وطن بعد جنگ‌های اخیر زخم های دیده است، که به مرهم صلح و آبادی ضرورت دارد».

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۵۷
Background image

نخستین دورۀ فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین در سطح ولایت سمنگان برگزار شد

محفل فراغت ۲۰۳ تن از مجاهدین از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت سمنگان، در تالار مقام آن ولایت برگزار گردید. در این محفل شماری از علماء، مسئولان محلی و متنفذین قومی اشتراک و سخنرانی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۹:۲۸
Background image

تأکید مولوی غلام سعید حساس بر اجراآت بهتر امور

محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در نشستی با رئیس نصاب تعلیمی و رئیس ارزیابی تعلیمی و تحصیلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌گو نمود. هدف از این دیدار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۳:۱۵
Background image

چرا امروز باید تعلیمات تخنیکی را اولویت اول آموزش قرار دهیم؟

تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستون فقرات توسعه اقتصادی هر کشور است. زیرا این آموزش‌ها نیروی کار ماهر، متخصص و آماده‌ی ورود به بازار کار تربیت می‌کند و فاصله میان آموزش و نیازهای واقعی اقتصاد. . .

BACK TO NEWS