آموزش عملی محصلین انستیتوت زراعت سرکانو ولایت کنر در ورکشاپ کارات عملی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۴۴

دانش‌آموزان صنف یازدهم انستیتوت زراعت سرکانو ولایت کنر طی یک جلسه درسی آموزش های علمی در ورکشاپ کارات عملی آن مرکز آموزشی پیرامون محلول های کیمیاوی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رهنما در جریان درس برای آنان در مورد غلظت محلول ها و انواع آن به شکل مفصل توضیحات ارایه نموده و به سوالات و پرسش‌های محصلین پاسخ داد.

ایشان توضیح داد که غلظت نقش کلیدی در تعملات کیمیاوی، تهیه دوا، صنایع غذایی و بسیاری از فرایندهای علمی دارد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغان این مراکز به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید می نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۳:۲۴
Background image

گشایش نمایشگاه ازسوی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع

نمایشگاه انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع امروز باحضور شماری از مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کابل گشایش یافت. این برنامه برای سه روز ادامه دارد و در آن آثار دانش‌آموزان و استادان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

BACK TO NEWS