چگونگی آموزش عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد میدان وردگ

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۹:۴۷

محصلین رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک در چهارچوب آموزشی های عملی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طی یک جلسه درسی در مورد امور ساختمانی به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان این جلسه درسی برای محصلین در مورد سیخ گول، قالب بندی و مواد مورد ضرورت برای سیخ بندی ساختمان ها توضیحات ارایه نمود.

ایشان همچنین در رابطه به سیخ مورد ضرورت ساختمان ها توضیح داد که؛ سیخ مورد استفاده در سیخبندی ساختمان باید دارای خصوصیات مشخص و مهندسی‌شده‌ای باشد تا مقاومت، دوام و ایمنی ساختمان تأمین گردد.

در ادامه محصلین نیز سوالات و پرسش های شان را با استاد در میان گذاشتند که از سوی استاد به سوالات آنان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS