نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۱۱:۸

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و حضور معاونین این اداره برگزار گردید.

اشتراک کنندگان در این جلسه درباره موضوعات مختلف ازجمله چگونگی فراهم‌سازی تجهیزات آموزشی برای برنامه آموزش مجاهدین، صحبت نمودند.

در آغاز نشست محترم مفتی فضل الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری پیرامون امور مالی برای فراهم‌سازی تجهیزات آموزشی برای برنامه آموزش مجاهدین توضیحات داد.

در ادامه مسئولان بخش تدارکات و امور متعلمین نیز نظریات و دیدگاه‌های شان در زمینه تهیه و فراهم‌سازی تجهیزات آموزشی برای برنامه آموزش مجاهدین شریک ساختند.

سایر اعضا جلسه نیز پیرامون چگونگی فراهم‌سازی تجهیزات آموزشی صحبت کردند و محترم مولوی شهامت به مسئولان بخش آی‌تی، تدارکات و ریاست مالی وظیفه سپرد تا در این زمینه گزارش کارشان را با رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شریک سازند.

برنامه آموزش مجاهدین یکی از برنامه‌های مهم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است که هم‌اکنون هزارها تن در این برنامه در سرتاسر کشور در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری آموزش‌های مدیریتی هستند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۹:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی

دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی زراعت زرنج ولایت نیمروز دریک جلسه درسی درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی مرغ آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه درباره چگونگی تنظیم تخم‌ها و عملکر ماشین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۹:۲۳
Background image

تهیه آچار سبزی در انستیتوت زراعت و وترنری ننگرها

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری ولایت ننگرهار با استفاده از سبزیجات مختلف‌النوع آچار تهیه نمودند. مسئولان در انستیتوت زراعت و وترنری ننگرهار می‌گویند که هدف از تهیه آچار در این مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

BACK TO NEWS