شاگردان لیسه مسلکی ولسوالی شاه جوی زابل در مورد خاک آموزش ‌دیدند

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۷ - ۱۰:۴۷
TVETA

شاگردان صنف دهم لیسه مسلکی ولسوالی شاه جوی زابل در مورد خاک و شناسایی ذرات خاک به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد راهنما در جریان درس برای آنان درباره شناخت خاک و شناسایی ذرات خاک به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

دروس عملی برای شاگردان کمک می‌کند تا آنان پس از فراغت در بازار کار به صورت مستقیم جذب شوند .

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

نصب و ترمیم میتر های برق از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک در جریان آموزش‌های پرکتیک خویش، در مورد نصب و ترمیم میتر های برق به شکل عملی آموزش دیدند. آنان با همکاری مسؤلان ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۳۱
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۰:۵۶
Background image

فراغت ده ها مجاهد از برنامه آموزشی اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت ۱۶۰ تن مجاهدین ولایت پکتیکا از برنامه آموزشی اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد. در این مراسم در کنار مفتی فضل الرحمن فاضل معاون مالی و اداری اداره. . .

BACK TO NEWS