یادگیری آموزش های عملی از سوی شاگردان انستیتوت تخنیکی غور

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۱:۱۲
TVETA

فراگیری دروس عملی در جریان دوره های آموزشی برای دانش‌آموزان در ایجاد اشتغال و دریافت فرصت های کاری در بازار کار کمک می کند.

با توجه به اهمیت این آموزش ها شاگردان صنف یازدهم رشته ساختمانی انستیتوت تخنیکی و مسکی ولایت غور برای فراگیری آموزش های عملی به مرکز این ولایت رفتند و در مورد سیخ بندی ساختمان ها به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان یادگیری آموزش های عملی با انجام دادن کارات عملی به دانش شان افزودند و همچنان سوالات و پرسش های شان را نیز در زمینه با استاد رهنما شریک ساختند.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است به همین اساس فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مستقیم جذب بازار کار میشوند.

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۰:۱۰
Background image

کشت و زرع نبات «هیل» برای اولین بار ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

انستیتوت زراعت و وترنری ولایت بامیان برای اولین بار در کشور، روند کشت و زرع نبات «هیل» را به شکل آزمایشی راه‌اندازی نمود. در این مرکز آموزشی، چگونگی کشت و زرع این نبات به دانش‌آموزان به. . .

BACK TO NEWS