وضعیت انستیتوت‌های خصوصی کابل بررسی شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۱۵ - ۱۴:۴۲
 پلان

مسئولان انستیتوت‌های خصوصی شهر کابل در نشستی با حضور مولوی غلام سعید احساس، معاون تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مشکلات و پیشنهادات شان را ارایه کردند.

در این نشست در ابتدا مفتی سید احسان‌الله، رییس امور متعلمین و محصلین صحبت کرد و از مسئولان انستیتوت‌های خصوصی خواست که در صدور سند فراغت دقت کنند.

همچنین مولوی محمد مکاشف، رییس ارزیابی و نظارت  اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی نتیجه بررسی وضعیت انستیتوت‌های خصوصی صحبت کرد و گفت که در حال حاضر هفت انستیتوت در سراسر کشور فعال اند.

آقای مکاشف گفت که برخی از انستیتوت‌های خصوصی با کمبود شاگرد مواجه اند.

وی در این زمینه پیشنهاداتی را نیز مطرح کرد و گفت که رفع تنزیل فارغان انستیتوت‌های خصوصی در پوهنتون‌ها و اشتغال‌زایی برای آنان، باعث افزایش محصلین این انستیتوت‌ها خواهد شد.

مسئولان انستیتوت‌های خصوصی کابل هم بر رفع تنزیل تأکید کردند و خواستار درج فهرست این انستیتوت‌ها در کمیته ملی امتحانات برای جذب محصل از طریق کانکور شدند.

آنان از اداره تعلیمات تخنیکی و تخنیکی خواستند که روند تمدید جواز را نیز تسهیل کند.

معاون تخنیکی و مسلکی پس از شنیدن مشکلات انستیتوت‌های خصوصی، وعده رفع چالش‌ها را سپرد و گفت هماهنگی میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و انستیتوت‌‌های بیشتر خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری سمینار ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر

سمینار سه‌روزه آموزشی تحت عنوان «ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی» برای استادان و کارمندان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان برگزار شد. این سمینار به منظور ارتقای. . .

BACK TO NEWS