نشست مسئولان آمریت تخنیکی بلخ با هیأتی از دفتر ولایتی یونسف

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۳ - ۱۵:۲۰
TVETA

مسئولان در آمریت تخنیکی سجادیه ولایت بلخ از دیدار هیأتی از دفتر ساحوی یونسف خبر می‌دهند.

به گفته آنان در این نشست پیرامون موضوعات مختلف ازجمله چگونگی همکاری‌های مشترک میان مراکز تعلمیات تخنیکی و مسلکی و دفتر یونسف بحث گردیده است.

اشتراک کننده‌گان این نشست بر تقویت هماهنگی میان هردو نهاد تأکید کردند و علاوه نمودند که یونسف و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مشترکات کاری زیادی دارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۶:۵۷
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی : عملی‌سازی طرح آموزش مجاهدین یک دست‌آورد بزرگ است که مورد استقبال مقام عالی رهبری ا.ا.ا نیز قرار گرفته است.

مراسم فراغت نزدیک به ۸۵۰ مجاهد از برنامه آموزشی اداره و مدیریت، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت تخار برگزار شد. در این مراسم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

نصب و ترمیم میتر های برق از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک در جریان آموزش‌های پرکتیک خویش، در مورد نصب و ترمیم میتر های برق به شکل عملی آموزش دیدند. آنان با همکاری مسؤلان ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۳۱
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

BACK TO NEWS