نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۵:۴۹
TVETA

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست این اداره برگزار شد.

در این نشست معاونین محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند.

در آغاز جلسه امروز رهبری، درباره فیصله‌های نشست قبلی شورای رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث شد و بخش‌های مربوطه از چگونگی اجراآت شان گزارش دادند.

در ادامه هیأت رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون گزارش سفرهای ولایتی که ازسوی کمیته مربوطه تحلیل گردیده بود، بحث کردند.

به گفته کمیته تحلیل گزارش سفرهای ولایتی رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی عدم تطبیق نصاب، کمبود مواد خام برای کارهای عملی و استادان خلاف رشته از چالش‌های عمده در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عنوان شده است.

این کمیته راه‌کارهایی نیز در زمینه رسیدگی به مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات ارایه کرد.

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به بخش‌های مربوطه در زمینه رسیدگی به مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی هدایات لازم نیز داد.

محترم مولوی شهامت افزود که آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باید بیشتر تقویت شود

ایشان افزود که نصاب آموزشی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باید  بیشتر روی آموزش‌های عملی تمرکز داشته باشد.

پیشتر هیأت هایی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای بررسی و و نظارت از چگونگی وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایات سفر کرده اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS