نزدیک به هزار مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ شدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۳ - ۹:۳۴

مراسم فراغت بیش از 700 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت ننگرهار فارغ گردیدند.

در مراسم فراغت این تعداد از مجاهدین، الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز اشتراک و سخنرانی کرد.

همچنین در این مراسم، مقامات محلی ولایت ننگرهار نیز اشتراک داشتند.

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در این مراسم گفت که «زمینه‌سازی ادامه فراگیری آموزش برای مجاهدین، یکی از آرزهای ایشان بود هاست و از رسیدن به این آرزو بسیار خرسند است

ایشان همچنین اضافه نمود که عملی‌سازی طرح آموزش مجاهدین ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سبب مورد استقبال مقام عالی رهبری ا.ا.افغانستان نیز قرار گرفته است.

سایر سخنرانان نیز در این برنامه از الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر زمینه‌سازی برنامه آموزش برای مجاهدین، اظهار قدردانی و سپاسگزاری نمودند.

در همین حال فارغان این برنامه می‌گویند که در حال حاضر آنان توانایی پیشبرد امور مدیریتی را به گونه لازم دریافت نموده‌اند.

این برنامه درحالی برگزار گردیده است که شمار دگر از ولایات کشور نیز شاهد مراسم فراغت مجاهدین از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز بوده‌است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS