معرفی رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۹:۴۱

محترم مولوي نورالله صلاح‌الدین امیني طی مراسمی در ولایت بلخ به عنوان رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی و آغاز به کار نمود.

در مراسمی که به مناسبت معرفی رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی تدویر گردیده بود شماری از مقامات محلی، علما، و مسولین مراکز تعلیمات تخنیکی ولایت بلخ نیز حضور داشتند.

اشتراک کننده گان در این مراسم ایجاد زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی را یک اقدام خیر برای فراهم سازی زمینه های تحصیلی خواندند و تعهد نمودند که با تمام توان با این ریاست همکاری مینمایند.

همچنین محترم مولوي نورالله صلاح‌الدین امیني در این مراسم گفت که اخلاص در امور عین عبادت است وی همچین افزود که با اخلاص مندی، تعهد و ایمان‌داری کامل برای انکشاف تعلیمات تخنیکی و مسلکی در زون شمال کشور تلاش می‌نماید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۱:۵
Background image

آغاز برنامه آموزش‌های حرفوی در زندان پل چرخی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به اساس تفاهم‌نامه همکاری با اداره تنظیم امور زندان‌ها ، زمینه فراگیری آموزش‌های حرفوی را برای محبوسین زندان پل چرخی مساعد ساخت‌است. بر بنیاد این تفاهم‌نامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۰:۲۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تجهیزات شبکه برق

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی « هسکې مېنې » ولایت ننگرهار دریک جلسه درسی درباره شبکه برق و تجهیزات آن به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استادان بخش مربوطه پیرامون موضوعاتی مانند. . .

BACK TO NEWS