معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت پکتیا سفر کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۷ - ۸:۵۹
Paktia

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور رسیدگی به مشکلات مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پکتیا  در رأس یک هیأت به‌این ولایت سفر کرد.

آقای احساس در سفرش به ولایت پکتیا با الحاج محمد دعوت، والی و شیخ صالح محمد فقیر، رئیس شورای علمای این ولایت دیدار جداگانه داشت.

آقای احساس در دیدار با مقامات محلی ولایت پکتیا، اهداف و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را توضیح داد.

ایشان همچنین خواستار همکاری‌های بیشتر مقام ولایت و  شورای علما با این اداره شد.

در جریان این دیدار، والی و رئیس شورای علمای ولایت پکتیا درباره‌ی حمایت از برنامه‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این ولایت اطمینان دادند.

در ادامه این دیدار، هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی وضعیت لیلیه انستیتوت تخنیکی و مسلکی پکتیا را بررسی کردند.

قرار است هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای رسیدگی به مشکلات مراکز تخنیکی و مسلکی به تمام ولایات سفر کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۳۰
Background image

دیدار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان در افغانستان و هیأت همراه‌اش دیدار و گفت‌وگو نمود. هردوطرف در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۹:۲۴
Background image

چگونگی استفاده از ماشین چوچه کشی ۴۸ دانه ایی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان درباره چگونگی ماشین چوچه‌کشی 48 دانه‌ای یک برنامه آزمایشی راه‌اندازی نمود. هدف از این برنامه، بررسی روند رشد و تولد چوچه‌ها عنوان شده است. این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۲۵
Background image

ترمیم و بازسازی انستیتوت چک میدان وردگ

کار ترمیم و بازسازی بخش‌هایی از انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با همکاری شماری از تاجران آغاز گردیده است. به گفته مسئولان قرار است تعمیر انستیتوت، راه‌روها، فارم. . .

BACK TO NEWS