معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت لوگر سفر کرد

در ادامه سفرهای ولایتی، مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسکی در رأس یک هیأت به ولایت لوگر سفر کرد.
آقای احساس در سفر به ولایت لوگر با مقامات محلی ازجمله شیخ ضیاالرحمن، والی این ولایت دیدار و گفتوگو کرد.
معاون امور تخنیکی و مسلکی در دیدار با والی لوگر درباره اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت این اداره ازطریق تربیه نیروی حرفوی و ماهر کار، در راستای رشد اقتصاد کشور فعالیت دارد.
مولوی احساس همچنین از ایجاد مرکز نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز یاد کرد و گفت که این مرکز به هدف جذب افراد خلاق و مبتکر و همچنین جلوگیری از مهاجرت جوانان کشور ایجاد شدهاست.
آقای احساس در این دیدار از طرح آموزش مجاهدین که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تدوین گردیده نیز یادآوری کرد و گفت که با عملی شدن این طرح، زمنیه آموزشهای علوم عصری برای مجاهدین فراهم میگردد.
در ادامه شیخ ضیاالرحمن مدنی والی لوگر، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در قسمت اشتغالزایی وخودکفایی اقتصادی بسیار مهم خواند و درباره حمایت از برنامههای این اداره وعده همکاری داد.
اقای مدنی همچنین از برنامه آموزش مجاهدین به نیکی یاد کرد و در راستای عملی شدن این طرح، وعده همکاری نمود.
همچنین هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر نیز بازدید کردند.
آنان در این دیدار، وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر را بررسی کردند و درباره رسیدگی به چالشها وعده همکار دادند.
پیش از این هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای رسیدگی به چالشها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به شماری از ولایات نیز سفر کرده اند و قرار است این سفر به تمام ولایات کشور انجام شود.