مراسم افتتاحیه مسابقه رسامی و خطاطی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۷/۶ - ۱۵:۳
TVETA Kabul

مراسمی افتتاحیه اولین مسابقه خطاطی و رسامی باحضور مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ برگزار شد.

این برنامه به‌مناسبت بزرگداشت از میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) راه‌اندازی گردیده‌است.

مولوی غلام حیدر شهامت در مراسم افتتاحیه این برنامه گفت که هدف از راه‌اندازی این برنامه، آشنایی جوانان با اخلاق پیامبر بزرگ اسلام (ص) است.

 سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین از اشتراک کننده‌گان این مسابقه خواست تا در رفتار و کردار خویش حضرت محمد مصطفیص را الگو و سرمشق زندگی خویش قرار دهند.

آقای شهامت با اشاره به بیست سال حضور خارجی‌ها در کشور گفت که ضرورت است تا روی ارزش‌های اسلامی و افکار جوانان بیشتر کار شود.

در ادامه این مراسم قاری محمد یونس راشد، معین امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، ضمن قدردانی از رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره برگزاری این برنامه؛ برگزاری این مسابقه را یک ابتکار مهم و کار بسیار شایسته عنوان کرد.

آقای راشد همچنین گفت که محبت با پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی ص بخشی از ایمان است و جوانان باید به‌آن اهتمام داشته باشند.

مسابقه خطاطی و رسامی به ابتکار کمیتۀ فرهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و باحمایت مالی شرکت مخابراتی اتصالات راه‌اندازی شده‌است.

این مسابقه برای سه تا پنج روز ادامه دارد و در پایان برای پیشتازان جوایز نیز اهدا خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS