محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی نرخ ولایت میدان وردگ با شیوه آبیاری قطره‌ای آشنا شدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۹:۴۵
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی نرخ ولایت میدان وردگ در چهارچوب دروس عملی طی یک سیر علمی به فارم زراعتی داکتر عبدالوکیل در آن ولایت با شیوه آبیاری قطره‌ای آشنا شدند.

در جریان این سیر علمی استاد رهنما برای محصلین پیرامون اهمیت آبیاری قطره‌ای به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

ایشان با اشاره به اهمیت این نوع آبیاری برای محصلین توضیح داد که؛ آبیاری قطره‌ای یک روش مدرن و مؤثر است که در آن آب به طور مستقیم و با مقدار کم، به ریشه‌های نباتات از طریق لوله‌ها و قطره‌چکان‌ها رسانیده می‌شود.

در ادامه درس محصلین نیز سوالات و پرسش های شان را در زمینه با استاد رهنما شریک ساختند که از سوی استاد به سوالات شان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۳:۲۴
Background image

گشایش نمایشگاه ازسوی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع

نمایشگاه انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع امروز باحضور شماری از مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کابل گشایش یافت. این برنامه برای سه روز ادامه دارد و در آن آثار دانش‌آموزان و استادان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

BACK TO NEWS