محصلین انستیتوت زراعت و وترنری ولایت سرپل با شیوه های آبیاری قطره‌ای و پیوند نمودن درختان آشنا شدند

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۲۲
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت زراعت و وترنری ولایت سرپل در چهارچوب دوره پرکتیک طی یک جلسه درسی در فارم تحقیقاتی آن مرکز آموزشی با شیوه های آبیاری قطره‌ای و پیوند نمودن درختان آشنا شدند.

در جریان این درس عملی استاد رهنما برای محصلین پیرامون اهمیت آبیاری قطره‌ای و چگونگی پیوند کردن درختان به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

ایشان با اشاره به اهمیت این نوع آبیاری برای محصلین توضیح داد که؛ آبیاری قطره‌ای یک روش مدرن و مؤثر است که در آن آب به طور مستقیم و با مقدار کم، به ریشه‌های نباتات از طریق لوله‌ها و قطره‌چکان‌ها رسانیده می‌شود.

در ادامه درس محصلین نیز سوالات و پرسش های شان را در زمینه با استاد رهنما شریک ساختند که از سوی استاد به سوالات شان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همین رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۵:۳۵
Background image

تطبیق دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا به منظور تطبیق دروس عملی، به سب استیشن برق گلبهار رفتند. آنان در این سیر علمی بخش های مختلف سب استیشن را مشاهده نموده و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۴:۳۵
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت برای استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپی را تحت عنوان«احداث فارم تجارتی زراعتی» برای استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به سلسله برنامه‌های آموزشی و اصلاحی خویش، اینبار درباره چگونگی تأسیس نظام اسلامی برنامه آموزشی برگزار کرد. در این برنامه دینی، تمامی. . .

BACK TO NEWS