فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۲:۳

محصلین رشته ساختمانی و صنعت انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک سیر علمی به ریاست شهر سازی و مسکن این ولایت پیرامون « نقشه کشی » به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس و رهنمای محصلین برای آنان در مورد « نقشه کشی با استفاده از برنامه اتوکد» به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود.

همچنین در ادامه به سوالات و پرسش های دانش آموزان در زمینه درس نیز پاسخ های همه جانبه ارایه گردید.

فراگیری آموزش های عملی به محصلین کمک میکند تا آنان پس از فراغت در بازار کار جذب شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۹:۶
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی دانش‌آموزان در ریاست شهرسازی لغمان

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان بخشی از آموزش‌های عملی شان را در ریاست شهرسازی آن ولایت سپری نمودند. استاد بخش مربوطه دریک جلسه درسی درباره مراحل ساخت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

برگزاری برنامه رهنمودی و آموزشی برای آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل

برنامه رهنمودی و آموزشی تشریح پلان کاری سالانه، گزارش‌دهی و فورم نمره‌دهی ارزیابی سالانه استادان برای ۳۸ تن از آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل برگزار شد. این برنامه که از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه ولایت بلخ درباره «نصب و عیار نمودن کمره‌های امنیتی و چگونگی ثبت صوت و ویدیو» به‌گونه عملی آموزش دیدند. به گفته مسئولین هدف از اجرای. . .

BACK TO NEWS