فراغت محصلین لیسه میخانیکی مرکز ولایت هلمند از یک دوره سه ماهه بخش سولر سیستم

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۰:۲۱

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته سولر سیستم که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت هلمند در لیسه میخانیکی مرکز این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت.

در این برنامه حرفوی کوتاه مدت شاگردان طی سه ماه مهارتی‌های نصب، تنظیم و فعال‌سازی سیستم‌های خانگی سولر،راه‌اندازی پمپ آب توسط نرژی افتابی ای سی / دی سی، مصونیت سیستم،میترنگ و تشخیص مشکلات تخنیکی را به گونه عملی آموزش دیده اند.

مسولان ولایت هلمند در مراسم اختتامیه این برنامه از تلاش‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در زمینه فراهم‌سازی برنامه‌های آموزشی  کوتا مدت برای جوانان قدردانی کردند و تاکید نمودند که چنین برنامه‌ها زمینه اشتغال و خودکفایی جوانان را تقویت می‌کند.

در همین حال، فارغان نیز از برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی ابراز خرسندی کرده و گفتند که این آموزش‌ها برای ادغام دوباره آنان در جامعه و ایجاد تغییر مثبت در آینده‌شان نقش موثر دارد.

گفتنیست که در پایان این برنامه برای فارغان که از برنامه کوتاه مدت حرفوی فارغ شدند تحسین نامه نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۸
Background image

آموزش عملی اتصال فوتوسیل در مدار برقی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی دره نور ولایت میدان وردگ دریک جلسه درسی عملی، درباره «اتصال فوتوسل در مدار برقی» آموزش دیدند. در این برنامه آموزشی، موضوع فوتوسل که پیش‌تر به‌صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۱:۱۶
Background image

آموزش عملی شناسایی و مدیریت آفات نباتی برای دانش‌آموزان

دانش‌آموزان بخش زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چهارآسیاب درباره شناسایی و مدیریت آفات نباتی به گونه عملی آموزش دیدند. هدف از این برنامه، ارتقای دانش و مهارت‌های شاگردان در زمینه. . .

BACK TO NEWS