سمینار آموزشی برای مدیران منابع بشری مراکز آموزشی ولایتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ - ۱۳:۵۸
tveta

سمینار آموزشی در باره اساسات منابع بشری و آگاهی دهی از اسناد منابع بشری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از سوی ریاست منابع بشری در انستیتوت ملی اداره و مدیریت نیما برگزار شد.

موضوع این سمینار ، اساسات منابع بشری و آگاهی دهی از اسناد منابع بشری بود و  اشتراک‌کنندگان آن مدیران منابع بشری از 34 ولایت مراکز آموزشی این اداره در بخش های استخدام، لایحه وظایف، ارزیابی اجراآت و  سوانح بودند.

هدف از برگزاری این برنامه، رشد و ارتقای ظرفیت  همچنان آگاهی دهی در باره لوایح و مقررات مربوط منابع بشری کارمندان  اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۳:۲۴
Background image

گشایش نمایشگاه ازسوی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع

نمایشگاه انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع امروز باحضور شماری از مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کابل گشایش یافت. این برنامه برای سه روز ادامه دارد و در آن آثار دانش‌آموزان و استادان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

BACK TO NEWS