سفر سرپرست و معاون اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به بامیان؛ مشکلات انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی این ولایت بررسی شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۱ - ۱۳:۳۰
بامیان

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی به منظور بررسی وضعیت انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی ولایت بامیان به این ولایت سفر کرد.

در جریان این سفر آقای شهامت را مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همراهی می‌کرد.

در نشستی که در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان برگزار شد، امین علی‌زاده، آمر تخنیکی این ولایت درباره‌ی وضعیت انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی بامیان صحبت کرد و مشکلات و پیشنهادات را بازگو نمود.

آقای شهامت مشکلات کارمندان و استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان را نیز شنید و هدایت داد تا به مشکلات از راه قانونی و اصولی رسیدگی شود.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و معاون این اداره همچنین در نشستی با ملا عبدالله سرحدی، والی بامیان، علما و متنفذین این ولایت دیدار و گفت‌وگو کردند.

آقای سرحدی تشریف آوری مقام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به بامیان را خوش آمدید گفت و از هماهنگی کامل بین ادارات و مقام این ولایت اطمینان داده است.

او افزوده که مسئولین ادارات در بامیان کاملاً در یک فضای صمیمیت و برادری با همدیگر امور را به پیش می بردند.

در این نشست آقای صادقی به نمایندگی از علما صحبت کرده و از مقامات امارت اسلامی افغانستان خواهان توجه بیشتر در عرصه آموزش و پرورش شد.

در پایان جلسه سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت: «در صد سال گذشته بیگانگان کشور ما را به انزوا قرار داده و ما را از کاروان جهانی پیشرفت و تکنالوژی دور نگهداشته است.»

آقای شهامت افزود که اکنون پروژه‌های بزرگ مانند کانال قوش تپه راه‌اندازی شده و کشور در مسیر پیشرفت قرار گرفته است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمادگی این اداره برای فراهم سازی آموزش‌های حرفوی برای مجاهدین، کارمندان ادارات و طلاب مدارس دینی اطمینان داد.

وی افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آماده است تا خدمات لازم را در بخش حرفه و مسلک عرضه کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۳۰
Background image

دیدار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان در افغانستان و هیأت همراه‌اش دیدار و گفت‌وگو نمود. هردوطرف در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۹:۲۴
Background image

چگونگی استفاده از ماشین چوچه کشی ۴۸ دانه ایی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان درباره چگونگی ماشین چوچه‌کشی 48 دانه‌ای یک برنامه آزمایشی راه‌اندازی نمود. هدف از این برنامه، بررسی روند رشد و تولد چوچه‌ها عنوان شده است. این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۲۵
Background image

ترمیم و بازسازی انستیتوت چک میدان وردگ

کار ترمیم و بازسازی بخش‌هایی از انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با همکاری شماری از تاجران آغاز گردیده است. به گفته مسئولان قرار است تعمیر انستیتوت، راه‌روها، فارم. . .

BACK TO NEWS