راه‌اندازی برنامه آموزشی ترمیم موبایل برای زندانیان ولایت فاریاب

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵ - ۱۱:۵۹

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فاریاب با همکاری ریاست امور زندان آن ولایت برنامه آموزش کوتاه‌مدت سه ماهه ترمیم موبایل را برای 30 تن از محبوسین برگزار کرد.

هدف از راه‌اندازی این برنامه آموزشی، فراهم‌سازی زمینه‌های اشتغال سالم و خودکفایی اقتصادی و همچنین ادغام سازنده زندانیان در جامعه عنوان شده‌است.

مسئولان امو زندان‌ها در ولایت فاریاب از اداره تعلیمات تخنیکی و مسکی بخاطر فراهم‌سازی آموزش‌های مسلکی برای زندانیان قدردانی کردند و گفتند که این گونه برنامه‌های آموزشی برای بازتوانی و آماده‌سازی زندانیان برای بازگشت به زندگی سالم اجتماعی بسیار مهم است.

این برنامه درحالی برگزار گردید که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به اساس تفاهم‌نامه با اداره امور زندان‌ها، تاکنون در ولایت مختلف کشور برای محبوسین برنامه‌های حرفوی و آموزشی برگزار نموده‌است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS