دیدار و گفت‌وگوی معاون امور تخنیکی و مسلکی با مقامات محلی غزنی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۹:۴۵
tveta

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر به ولایات، با مقامات محلی از جمله والی غزنی دیدار و گفت‌وگو نمود.

در آغاز نشست مولوی رحیم‌الله محمود، معاون والی غزنی پیرامون اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت نمود و از برنامه‌های این اداره از جمله آموزش مجاهدین ولایت غزنی قدردانی کرد.

معاون والی غزنی افزود «برنامه‌ای که سال قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای مجاهدین و کارمندان تازه‌تقرر راه‌اندازی گردیده بود، بسیار موثر و نتیجه موثر داشت.» او خواهان ادامه آن نیز شد.

در ادامه مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و درباره طرح آموزش مجاهدین که ازسوی این اداره تدوین گردیده، توضیح داد.

در پایان این نشست مولوی رحیم الله محمود، درباره همکاری های بیشتر با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت غزنی اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۳۰
Background image

ساخت میدان ورزشی در انستیتوت زراعت و وترنری فرخار

مسئولان انستیتوت زراعت و وترنری فرخار ولایت تخار کار ساخت یک میدان ورزشی معیاری را در صحن این انستیتوت آغاز کرده‌اند. این برنامه به هدف فراهم‌سازی محیط سالم آموزشی با همکاری کارمندان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۱۳
Background image

فروتنی و تواضع از منظر دین مبارک اسلام؛ چگونه مفتاح‌الخیر/کلید خیر باشیم؟

استاد عبدالله فضلیار یکتن از استادان انستیتوت اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور در برنامه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی سخنرانی نمود. این برنامه که باحضور کارمندان برگزار گردید؛ استاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۰
Background image

دیدار دانش‌جویان از سب استیشن برق گلبهار ولایت پروان

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا به منظور پیشبرد کارهای عملی از سب ستیشن برق گلبهار ولایت پروان دیدار کردند. استاد رهنما در این برنامه درسی نیز حضور داشت و برای. . .

BACK TO NEWS