دیدار هیأت یونسکو با رئیس پلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۰ - ۱۶:۸
دیدار هیأت یونسکو

هیأتی از سازمان علمی، فرهنگی و آموزش سازمان ملل (یونسکو) و کمپنی ATR با مولوی نیک محمد نیکمل، رییس پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار درباره  تحلیل وضعیت مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت شد.

موسسه ATR پروژه تحلیل وضعیت مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به عهده دارد. این موسسه کار  تحلیل مراکز آموزشی این اداره را از مناطق گرم‌سیر آغاز خواهد کرد.

آقای دنیس، مسئول پروژه تعلیم و تربیه یونسکو گفت که این نهاد بعد از تحلیل وضعیت مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ در راستای ارتقای ظرفیت با این اداره کار خواهد کرد.

رییس پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری یونسکو با این اداره قدردانی کرد.

وی برای هماهنگی بیشتر بر ادامه همکاری‌ها میان دو طرف تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۹:۳۱
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل در مورد خاک آموزش ‌دیدند

محصلین انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل طی یک سیر علمی به فارم تحقیقات خاکشناسی بادام باغ این ولایت در مورد خاک و شناسایی ذرات خاک به گونه عملی آموزش دیدند. استاد راهنما در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۹:۱۱
Background image

آموزش عملی محصلین انستیتوت تخنیکی خوست در لابراتوار ساختمانی «ایکو ریت»

محصلین رشته ساختمانی انستیتوت تخنیکی ولایت خوست طی یک جلسه درسی آموزش های علمی در لابراتوار ایکو ریت پیرامون مواد ساختمانی آموزش دیدند. آنان همچنان در مورد چگونگی قیرریزی سرک، مخلوط. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۶:۳۷
Background image

برنامه ارتقای ظرفیت برای مدیران اجرائیه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد ‏

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بهبود امور کاری این اداره برای مدیران اجرائیه هسته مرکزی و مأمورین تدریسی مراکز تعلیمات تخنیکی شهر کابل برنامه ارتقای ظرفیت. . .

BACK TO NEWS