دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با والی پروان

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۴:۲
tveta

مولوی غلام حیدر شهامت در سفرش به ولایت پروان، با مولوی عبدالعلی قدرت الله امینی، والی پروان دیدار و گفت‌وگو کرد.

دوطرف در این نشست، درباره مسایل مختلف از جمله اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی درکشور بحث کردند.

در آغاز، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اهمیت و جایگاه این اداره را در راستای رشد و توسعه اقتصاد کشور توضیح داد و گفت که فقرزدایی و تربیه نیروی ماهر برای باز کار، از اهداف اساسی این اداره است.

محترم مولوی شهامت همچنین با اشاره به دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که «اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی طرح آموزش مجاهدین را آماده ساخته که با عملی شدن آن زمینه آموزش برای مجاهدین در مراکز آموزشی این اداره فراهم شده است.»

در همین حال والی پروان، از سفر سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به این ولایت قدردانی کرد و درباره همکاری با مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان نیز اطمینان داد.

والی پروان همچنین افزود که نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رشد اقتصاد کشور حیاتی است و باید برنامه‌های آن در همه سطوح مورد حمایت قرار گیرد.

هم‌اکنو هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت پروان به سر می‌برد و قرار است که این هیأت به سایر ولایات نیز سفر کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS