دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رییس اتحادیه انرژی قابل تجدید

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - ۱۵:۵۸
اخبار

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با شریف عظیمی، رییس اتحادیه انرژی قابل تجدید دیدار کرد.

در این دیدار درباره‌ی همکاری میان انستیتوت انرژی و آب و اتحادیه انرژی قابل تجدید بحث شد.

رییس اتحادیه انرژی قابل تجدید درباره‌ی فعالیت این اتحادیه صحبت کرد و گفت که در حال حاضر 150 شرکت فعال در زمینه انرژی قابل تجدید در داخل کشور کار می‌کنند.

آقای عظیمی گفت که شرکت‌های خارجی را نیز تشویق به سرمایه‌گذاری در داخل کشور می‌کند.

او از همکاری در زمینه ارتقای ظرفیت استادان و محصلین انستیتوت انرژی و آب نیز اطمینان داد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که براساس یک تفاهمنامه که قبلا امضا شده بود، اتحادیه انرژی قابل تجدید زمینه کارهای عملی را برای محصلین انستیتوت انرژی و آب فراهم می‌کرد.

آقای شهامت افزود که برای انسجام و مؤثریت همکاری‌ها، نیاز است که یک تفاهمنامه جدید میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اتحادیه انرژی قابل تجدید امضا شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۵۵
Background image

تدوین نصاب ۵ رشته کوتاه مدت حرفوی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری مرکز آموزشی (کابل عزیز) نصاب تعلیمی حرفوی چهار ماهه، ۵ رشته را تدوین نمود. این رشته ها شامل رباتیک و آردوینو، نصب و عیار سازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۹
Background image

محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در مورد زنبور داری آموزش دیدند

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در چهارچوب آموزش های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد زنبور داری به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۳۴
Background image

ارائیه ورکشاپ آموزشی برای فارغان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی خُلم ولایت سمنگان

مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سمنگان خبر میدهند که آنان به منظور ورود مستقیم فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت به بازار کار برای فراغان لیسه کثیرالرشتوی خُلم. . .

BACK TO NEWS