دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رییس اتحادیه انرژی قابل تجدید

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - ۱۵:۵۸
اخبار

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با شریف عظیمی، رییس اتحادیه انرژی قابل تجدید دیدار کرد.

در این دیدار درباره‌ی همکاری میان انستیتوت انرژی و آب و اتحادیه انرژی قابل تجدید بحث شد.

رییس اتحادیه انرژی قابل تجدید درباره‌ی فعالیت این اتحادیه صحبت کرد و گفت که در حال حاضر 150 شرکت فعال در زمینه انرژی قابل تجدید در داخل کشور کار می‌کنند.

آقای عظیمی گفت که شرکت‌های خارجی را نیز تشویق به سرمایه‌گذاری در داخل کشور می‌کند.

او از همکاری در زمینه ارتقای ظرفیت استادان و محصلین انستیتوت انرژی و آب نیز اطمینان داد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که براساس یک تفاهمنامه که قبلا امضا شده بود، اتحادیه انرژی قابل تجدید زمینه کارهای عملی را برای محصلین انستیتوت انرژی و آب فراهم می‌کرد.

آقای شهامت افزود که برای انسجام و مؤثریت همکاری‌ها، نیاز است که یک تفاهمنامه جدید میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اتحادیه انرژی قابل تجدید امضا شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری سمینار ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر

سمینار سه‌روزه آموزشی تحت عنوان «ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی» برای استادان و کارمندان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان برگزار شد. این سمینار به منظور ارتقای. . .

BACK TO NEWS