دوره سه ماهه آموزشی برای کارمندان تازه‌تقرر در پروان با حضور سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افتتاح شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۲ - ۱۳:۴۹
دوره سه ماهه

دوره سه ماهه آموزشی ارتقای ظرفیت برای کارمندان تازه‌تقرر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان برگزار شد.

این دوره در مراسمی با حضور مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و مولوی عبیدالله امین‌زاده، والی پروان  افتتاح شد.

در این دوره آموزشی برای کارمندان تازه‌تقرر و «مجاهدین» ا.ا.ا مهارت‌های اداره و مدیریت، کمپیوتر و زبان انگلیسی تدیریس می‌شود.

مولوی غلام حیدر شهامت از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی پروان به‌خاطر برگزاری این سمینار قدردانی کرد.

ایشان افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نقش مهمی در آبادی کشور دارد و باید روی این اداره سرمایه‌گذاری شود.

آقای شهامت و والی پروان در حاشیه این مراسم از نمایشگاه اختراعات و نوآوری‌های محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی این ولایت بازدید کرده و محصلین را مورد تحسین قرار دادند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی وعده فراهم‌سازی مواد خام برای دروس عملی شاگردان را داد و گفت که در تخصیص بودجه در سال ۱۴۰۲ در این زمینه توجه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۹:۱۱
Background image

کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک را برگزار نمود. در این کنفرانس که در تالار مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۲:۱۱
Background image

یادگیری سیم‌کشی ساختمان ازسوی دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درجریان آموزش‌های عملی درباره چگونگی سیم‌کشی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوط در این جلسه درسی درباره اهمیت سیم‌کشی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۳۸
Background image

پایان ورکشاپ رشتوی استادان مراکز تعلیمات تخنیکی زون شمال

ورکشاپ رشتوی ۶ روزه تحت عنوان «سولر سیستم» که برای استادان رشته برق مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات فاریاب، سرپل و سمنگان برگزار گردیده بود، پایان یافت. این ورکشاپ آموزشی به هدف. . .

BACK TO NEWS