جلسه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۳:۳۵
tveta1

جلسه اصلاحی هفته‌وار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور کارمندان و سخنرانی مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد.

آقای احساس درباره‌ی اهمیت این جلسه صحبت کرد و گفت که اشتراک در چنین جلسات در جمع بهترین عبادت‌ها شمرده می‌شود و باعث بخشش گناهان می‌گردد.

وی از تمام کارمندان خواست که با شوق و علاقه در جلسه اصلاحی هفته‌وار شرکت کنند.

معاون امور تخنیکی و مسلکی گفت که مجالس اصلاحی از جایگاه بالای برخوردار است و مسلمانان به این مجالس ضرورت دارند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS