جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی دانش آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز لغمان

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۸:۳۲

دانش‌آموزان صنف دوازدهم رشته برق لیسه تخنیکی ومسلکی مرکز ولایت لغمان طی یک سیر علمی به ریاست برشنای  این ولایت در مورد «برق» به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای دانش آموزان پیرامون « منابع تولید برق، و سب استیشن های برق» به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود و به پرسش ها و سوالات آنان نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فارغت به شکل مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست مالی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

ریاست امورکارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری بانک بین المللی افغانستان برای کارمندان ریاست مالی و حسابی این اداره برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد. در این برنامه ۱۰ تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۴۸
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در مورد برق آموزش دیدند

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در قالب دروس عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد تجهیزات سب استیشن په صورت عملی آموزش دیدند. استاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۴۶
Background image

چگونگی تطبیق آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

فراگیری آموزش های عملی به دانش‌آموزان کمک میکند تا آنان بتوانند پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند. از همین رو محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری ولایت لوگر طی یک. . .

BACK TO NEWS