جریان آموزش عملی شاگردان انستیتوت مسلکی زراعت دشت قلعه در مورد زنبورداری

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۳ - ۸:۴۹
tveta

شاگردان انستیتوت مسلکی زراعت ولسوالی دشت قلعه ولایت تخار در طی سفر علمی به یکی از فارم های زنبور داری در این ولایت در مورد چگونگی پرورش زنبور عسل به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما برای شاگردان در مورد تشخیص انواع زنبورعسل و وسایل مورد نیاز زنبورداری نیز به گونه مفصل توضیحات ارایه نمود.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغان این مراکز به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید می نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۱:۳
Background image

آموزش عملی برای دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان برگزار شد

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی در بخش برق برای شاگردان صنف دوازدهم لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز این ولایت برگزار گردید. دانش آموزان به ‌صورت عملی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت بهسود ولایت ننگرهار

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی مضمون «مبانی خاک‌شناسی» با موضوع بافت خاک برای شاگردان صنف دهم لیسه مسلکی زراعت بهسود برگزار شد. دانش آموزان رشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS