جریان آموزش عملی دانش آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی غزنی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۷ - ۱۰:۵
TVETA

محصلین رشته موتر انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت غزنی درباره چگونگی عارضه‌یابی موتر به صورت عملی آموزش دیدند.

استاد رهنمار در ورکشاپ عملی این مرکز آموزشی، پیرامون چگونگی ترمیم موتر به محصلین توضیحات داد.

ایشان همچنین به سولات و پرسش‌های دانش‌آموزان نیز پاسخ ارایه کرد.

بخش عمده آموزش‌های مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همین‌رو فارغان این مراکز پس از فراغت جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۳۰
Background image

ساخت میدان ورزشی در انستیتوت زراعت و وترنری فرخار

مسئولان انستیتوت زراعت و وترنری فرخار ولایت تخار کار ساخت یک میدان ورزشی معیاری را در صحن این انستیتوت آغاز کرده‌اند. این برنامه به هدف فراهم‌سازی محیط سالم آموزشی با همکاری کارمندان،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۰:۱۳
Background image

فروتنی و تواضع از منظر دین مبارک اسلام؛ چگونه مفتاح‌الخیر/کلید خیر باشیم؟

استاد عبدالله فضلیار یکتن از استادان انستیتوت اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور در برنامه اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی سخنرانی نمود. این برنامه که باحضور کارمندان برگزار گردید؛ استاد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۰
Background image

دیدار دانش‌جویان از سب استیشن برق گلبهار ولایت پروان

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا به منظور پیشبرد کارهای عملی از سب ستیشن برق گلبهار ولایت پروان دیدار کردند. استاد رهنما در این برنامه درسی نیز حضور داشت و برای. . .

BACK TO NEWS