جریان آموزش عملی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی جلریز ولایت میدان وردک

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۳:۳۸
TVETA

شاگردان صنف یازدهم انستیتوت کثیرالرشتوی جلریز ولایت میدان وردک طی یک جلسه درسی پیرامون «دوا پاشی نباتات» به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای دانش‌آموزان در مورد «چگونگی دوا پاشی انواع مختلف نباتات » نیز توضیحات مفصل ارایه نمود.

همچنین در ادامه دانش‌آموزان به صورت عملی طریقه دوا پاشی نبات کرم را مشاهده و عملا این فعالیت را انجام دادند.

با توجه به اهمیت دروس عملی در آینده کاری دانش‌آموزان ۶۰ درصد دروس در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌گونه عملی تدریس می‌شود، این دروس در راستای ارتقای مهارت‌های حرفوی شاگردان نقش مهم و ارزنده ایفا میکند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تآکید دارند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۳:۲۴
Background image

گشایش نمایشگاه ازسوی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع

نمایشگاه انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع امروز باحضور شماری از مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کابل گشایش یافت. این برنامه برای سه روز ادامه دارد و در آن آثار دانش‌آموزان و استادان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

BACK TO NEWS