ترمیم وسایل برقی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی لغمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی پیرامون چگونگی ترمیم وسایل برقی ازجمله «بایلر» به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رهنما برای آنا درباره چگونه عارضه‌یابی و ترمیم بایلر به شکل عملی توضیحات داد.

دانش‌آموزان از راه‌اندازی برنامه‌های عملی استقبال می‌کنند و می‌افزایند که فراگیری آموزش‌های عملی، آنان را برای ورود به بازار کار بیشتر آماده می‌سازد.

بخش عمده آموزش‌های در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است و مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر فراهم‌سازی آموزش‌های عملی مطابق نیاز بازار کار تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز برنامه کوتاه‌مدت حرفوی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی کندز

برنامه سه ماهه حرفوی در بخش ترمیم موبایل و خیاطی از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مسئولان محلی، علماء حضور داشتند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴
Background image

سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت. آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۰:۹
Background image

بررسی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار ازسوی معاون امور مالی و اداری

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیأتی از این اداره به ولایت مشرقی سفر کرده‌است. ایشان در ادامه دیدارهایش از مراکز تعلیمات تخنیکی و. . .

BACK TO NEWS