تجهیز کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت خوست با ۱۱۰ جلد کتاب مختلف النوع

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۸:۷
TVETA

مسؤلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت خوست میگویند که طی یک اقدام پوهنتون شیخ‌زاید ۱۱۰ جلد کتاب مختلف النوع را به منظور مجهز سازی کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز آن ولایت کمک نموده است.

به گفته مسوولان این اقدام به منظور رشد علمی و تقویت فرهنگ مطالعه در میان دانش‌آموزان انجام شده است.

در همین حال آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست ضمن قدردانی از اهدای این کتاب ها از سوی پوهنتون شیخ زاید خواهان ادامه این همکاری ها نیز شدند.

مسولان پوهنتون شیخ زاید نیز در کنار ستایش از فعالیت های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از ادامه همکاری های مشترک با این اداره اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۱:۲۹
Background image

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مسابقه حسن تلاوت برگزار نمود

ریاست امور متعلمین و محصلین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری وزارت محترم معارف و تحصیلات عالی مسابقه حسن تلاوت قرآن کریم برگزار نمود. در این برنامه بیش از 40 تن حافظان قرآن عظیم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برنامه اصلاحی و تربیتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره اطاعت و فرمانبرداری

مفتی نجم‌الدین حقانی رئیس دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در برنامه اصلاحی و تربیتی این اداره، پیرامون موضوعات مختلف دینی، اخلاقی و تربیتی صحبت نمود. در این برنامه، رئیس دعوت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۸:۵۷
Background image

آشنایی دانش‌آموزان جدیدالشمول انستیتیوت کثیرالرشتوی با روند تحصیلی و اداری

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز این ولایت برای دانشجویان جدیدالشمول سیمینار آموزشی و معرفتی برگزار نمود. هدف از برگزاری این. . .

BACK TO NEWS